History
About Us
Gallery
Carpet Registration
Contact Us
نوروز باستانی و سال نو بر شما گرامی باد فرش صیرفیان
   
  گالري ثبت
فرش
 







  به نام

آن صانع قديم كه بر فرش كائنات
چندين هزار صورت الوان نگار كرد

تاريخچه


مرحوم استاد حاج آقا رضا صيرفيان
(1353-1260 ه.ش) بنيانگزار فرش صيرفيان, صراف بسيار معتبري در بازار اصفهان و مورد احترام خاص و عام بود. در عين حال به هنر اصيل فرش عشق مي ورزيد و نسبت به جمع آوري فرشهاي هنري اقدام
  مي كرد. ولي ضمير خلاق او باز هم چيزي بالاتر مي طلبيد, به همين خاطر اين علاقه وافر او را بر آن داشت كه خود نسبت به ايجاد آنچه در ذهن خود به آن مي انديشيد اقدام نمايد. و بدين سان عزم خود را جزم نمود و با تهيه بهترين مواد اوليه طبيعي و به خدمت گرفتن برجسته ترين اساتيد طراح و بهترين بافندگان شروع به بافت فرشهاي ظريف نمود كه جزء جزء آن ظرافتي بي بديل داشت. وي پس از اندي به عنوان تضمين كيفيت و مرغوبيت فرشهاي خود نام صيرفيان به همراه كلمات ايران, اصفهان و پرچم ايران را عمدتا بر پايين فرشهاي خود بافت.(در بعضي موارد اين نشان در بالاي فرش ديده مي شود.) مرغوبيت اين فرشها آنچنان بود كه هنوز مدت زيادي از توليد آنها نگذشته بود كه محبوبيت بسياري مابين تجار و علاقه مندان فرش پيدا كرد و خواستاران بيشماري يافت.
فرزندان وي كه با اين اقبال عمومي راجع به فرش پدر مواجه شده بودند شروع به همكاري با ايشان كردند و اكثرا پس از اخذ ديپلم دنبال اين رشته هنري را گرفتند.
شادروان حاج محمد صادق صيرفيان (1383-1301 ه.ش) پسر سوم خانواده در اين اثنا با وجود اينكه در رشته حقوق دانشگاه تهران پذيرفته و مشغول تحصيل بود چنان شيفته رمز و راز كار هنري پدر شد كه به يكباره به اين زمينه روي آورد و در كنار پدر به توليد فرشهاي نفيس پرداخت. وي همان معيارهاي پدر را در كارش پياده كرد و ضمن
بهره مندي از تجربيات اساتيد قديم با نوآوري و ابداعات خود و اساتيد جديد, صنعت پدري را توسعه بخشيد. از فرشهاي معروف صادق صيرفيان مي توان به فرش "بهشت صيرفيان" (يازده منظره), گلستان, سيمرغ, بوستان عشق, طاووس و ... اشاره كرد.
نام صادق صيرفيان عمدتا در پايين فرشهايش بافته شده است و نشاندهنده مرغوبيت, اصالت و تضمين كيفيت آنها مي باشد.
صادق صيرفيان هميشه, همه جا و به همگان گوشزد مي كرد كه بايد همه ما طوري عمل كنيم كه موجب افتخار و آبروي ملت و كشورمان شويم. سرانجام پس از عمري تلاش صادقانه در سحرگاه دوم اسفندماه 1383 خورشيدي برابر با عاشوراي 1426 قمري و 20 فوريه 2005 ميلادي جهان فاني را وداع گفت و نام خود را در زمره خادمان ملت و فرهنگ ايران زمين جاودانه ساخت.